Tomu Hollandovi bylo v létě zakázáno, aby se objevil na fotce s marvelovskými herci

Bylo to v době, kdy to vypadalo, že Spider-Man zmizí z Marvelovského filmového universa.

Je to jen pár měsíců, co se zdálo, že se Spider-Man (Tom Holland) oddělí od Marvelovského filmového universa a bude se o něj dál starat jen společnost Sony. A byť dál probíhala jednání, nezdálo se, že by měla spolupráce pokračovat.

Právě v té době probíhala akce společnosti Disney jménem D23, na které byly prezentovány i různé projekty od Marvelu (ten je také součástí Disneyho) a Tom Holland prozradil, že když měla vzniknout skupinová fotka s ostatním herci od Marvelu, tak Tomovi bylo dáno najevo, že na fotku nepatří.

"Byl jsem opravdu smutný a všichni mí přátelé od Marvelu tam byli a fotili se a mně nebylo dovoleno být s nimi. Bylo to děsné."

Nakonec to ale dobře dopadlo a Sony a Disney se dohodly na tom, že Marvel vypomůže ještě s jednou sólovkou Spider-Mana a Spider-Man se ukáže v jedné zatím neupřesněné marvelovce. Tím pádem se Tom s kolegy od Marvelu zase může fotit. I když je otázkou, jak dlouho bude ještě Spider-Man součástí Marvelovského filmového universa (je tu ale možnost, že navždy, protože Disney údajně zvažuje koupi práv od Sony).

Třetí díl Spider-Mana bude mít premiéru v roce 2021.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat