Eternals: Vypadá to úplně jinak, než ostatní marvelovky, tvrdí lidé, kteří viděli ochutnávku z marvelovské týmovky

Začíná to vypadat nadějně.

V předchozích několika dnech probíhala v Brazílii akce Comic Con Experience, na které nechyběl samozřejmě ani Marvel, který kromě jiného nabídl záběry ze své plánované týmovky Eternals a přestože se zatím (oficiálně) nedostaly na internet, tak jsme se dočkali reakcí těch, kteří je viděli a vypadá to zajímavě. 

Například Steven Weintrab ze serveru Collider poznamenal:

"Vypadá to naprosto jinak, než jakýkoliv další MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) film, který byl natočen. Fandové krále Jacka Kirbyho (tvůrce Eternals, pozn. redakce) budou šílet."

Také reakce jednoho z účastníků Comic Conu, který si říká dequan_seely zní nadějně:

"Kostýmy vypadají skvěle... scéna ukazuje spoustu rozmanitosti, různé části světa. Rozdílné kultury. Sejdou se kolem ceremoniálního ohně. [Angelina] Jolie vypadá majestátně!"

Samozřejmě pár skvělých záběrů automaticky neznamená, že bude dobrý celý film, ale minimálně se zdá, že tvůrci trochu riskovali a snaží se nabídnout něco, co jsme zatím v Marvelovském filmovém universu neviděli, což je jen a jen dobře s ohledem na to, že už existuje nějakých 11 let a zatím zase tolik neexperimentovalo, pokud jde o styl filmů.

Eternals budou mít premiéru 5. 11. 2020.

Zdroj: Twitter (skrze CB)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat