Sólovka Batmana přibrala další posilu z Green Lanterna a záporák z Captain America: Občanská válka přijme svou komiksovou identitu

Komiksové střípky.

Ve filmu Captain America: Občanská válka (2016) se představila postava jménem Helmut Zemo v podání Daniela Brühla. Jak komiksoví fandové vědí, jde o padoucha známého jako Baron Zemo, ale ve filmu nikdy tahle přezdívka (ani kostým) použita nebyla, ale v seriálu Falcon & Winter Soldier se z Helmuta konečně stane Baron Zemo. Potvrdil to Daniel na svém Instagramu. Seriál bude uveden na konci roku 2020.


Dlouho plánovaná sólovka Batmana bude mít rozhodně působivé obsazení a to se aktuálně rozrostlo o další zajímavé jméno. Do komiksovky byl obsazen herec Peter Sarsgaard, pro kterého to nebude první komiksová DC role, možná si ho pamatujete z filmu Green Lantern (2011), kde si zahrál postavu jménem Hector Hammond. A nezbývá než doufat, že Batman bude povedenější než Green Lantern.

Pokud jde o to, koho Peter ztvární, prozrazeno to nebylo, ale často se tipuje, že by to mohl být padouch Harvey Dent alias Two-Face. A herec by se na tuhle roli rozhodně hodil. Film má premiéru naplánovanou na 24. 6. 2021.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat