Black Widow: V traileru byl odkaz na "ruského Avengera"

O kom je řeč?

Před pár dny jsme se dočkali první upoutávky na očekávanou komiksovku Black Widow (premiéra 30. 4. 2020). A samozřejmě se fandové ihned pustili do zkoumání každé vteřiny z ní a jak se dalo tušit, vypátrali některá zajímavá pomrknutí na fanoušky.

Zdroj: Marvel
Jedním z nich je i odkaz na postavu známou jako Ursa Major, což je mutant jménem Mikhail Ursus. Ursa Major je součástí týmu Winter Guard, což je skupina, která je považována za ruskou odpověď na Avengers. A jen pro informaci, v komiksu je součástí týmu Red Guardian, kterého uvidíme ve filmu, kde ho ztvárňuje David Harbour

Odkaz na Ursu Majora zaznamená jen bystré oko, během jedné scény je na stole socha medvěda a bylo by velkou náhodou, pokud by šlo jen o pouhou sochu medvěda a nic víc. S ohledem na to, že jsou Red Guardians a Ursa Major součástí jednoho týmu (minimálně v komiksu) jde na 99,9 % o odkaz na medvědovitého mutanta.

Nicméně to neznamená, že se ho ve filmu dočkáme. Marvel ho sice může použít, protože se mu vrátila filmová práva na mutanty, ale přece jen, superhrdina, který se mění v medvěda, to se do filmu Black Widow moc nehodí.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat