Představitel Harryho Pottera by mohl ztvárnit marvelovkého superhrdinu

Kterého?

Daniel Radcliffe se zatím nejvíc proslavil jako představitel kouzelníka s jizvou ve tvaru blesku na čele Harryho Pottera. A je možné, že se mladý herec stane součástí dalšího extrémně populárního universa. Tentokrát ovšem marvelovského.

Objevily se (zatím nepotvrzené informace), že by si mohl zahrát superhrdinu Moon Knighta v chystaném seriálu pro streamovací službu Disney+. Jde údajně o horkého kandidáta na roli Marca Spectora alias Moon Knighta.

Jedná se o superhrdinu, který není vysloveně "korba", nicméně je velmi dobrý v bojových uměních a také si rozumí s různými zbraněmi a má k dispozici hromadu technologických vychytávek. Občas se mu tak přezdívá "marvelovský Batman."

Není tedy nutné, aby představitel Moon Knighta byl extrémně svalnatý, stačí pouze atletická postava, což Daniel splňuje a navíc by mu role trošku depresivního a zvláštního Marca docela sedla.

Kromě toho by se seriál Moon Knight měl natáčet v Anglii, tím pádem by nebylo překvapením, pokud by byl obsazen britský herec.

Jak bylo naznačeno, společnosti Disney ani Marvel zatím nepotvrdily, že by rády v hlavní roli viděly Radcliffea, ale nebylo by žádným překvapením, pokud by se ukázalo, že po něm pokukují.

Pokud jde o premiéru seriálu, tak zatím není známo, kdy k ní dojde.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat