Iron Man 3: Ano, třetí Iron Man je vánočním filmem

Tvrdí to i Marvel.

Na streamovací službě Disney+ je Iron Man 3 (2013) zařazen také mezi vánoční filmy, což některé lidi docela překvapilo. Nejde asi o typickou podívanou, která spadá do stejné skupiny jako Sám doma (1990), Láska nebeská (2003) nebo Vánoční prázdniny (1989). Ale i na oficiálním blogu společnosti Marvel se objevilo několik argumentů, proč je Iron Man 3 vánočním projektem.

"...Iron Man 3 je vánočním filmem, protože esencí příběhu je to, že Tony prochází nějakými těžkostmi a podívá se na věci z jiného úhlu a pochopí, že jeho úhel pohledu byl špatný. To je přece duch Vánoc."

Dál bylo dodáno:

"Vždy tu bude debata o tom, co vlastně dělá film skutečným vánočním filmem a možná souhlasíte s naším tvrzením, že do této kategorie spadá i Iron Man 3, a možná s tím nesouhlasíte. Ale je těžké oponovat s ohledem na to, že je zasazen do svátečního období, obdarovává se v něm, kaje se v něm za minulé chyby a Tony chce být lepším - nejen kvůli sobě, ale také kvůli lidem kolem něj."

Prostě a jednoduše, Disney a Marvel trvají na tom, že jde o vánoční film, ale je na vás, jestli na to přistoupíte a budete si ho pravidelně pouštět na Štědrý den nebo ne.


Zdroj: Marvel
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat