Eternals: Luxusní fanouškovský model superhrdiny, kterého v marvelovské týmovce ztvární Kit Harington

A v seriálu Moon Knight bude zřejmě k vidění vlkodlak.

Před nějakou dobou bylo prozrazeno, že se v marvelovské týmovce Eternals objeví herec Kit Harington. Samozřejmě se začalo spekulovat o tom, koho by mohl ztvárnit a nakonec vyšlo najevo, že to bude postava jménem Dane Whitman alias elitní šermíř Black Knight, který byl kromě jiného členem Avengers.

Zatím není jasné, jak bude filmová verze této komiksové postavy vypadat, ale svou vizi představil umělec Raf Grassetti a nutno poznamenat, že pokud by filmová podoba byla té jeho podobná, tak by asi nebyl důvod si stěžovat.

Premiéra Eternals je naplánována na 5. 11. 2020.

Jedním z marvelovských seriálů, které uvidíme na streamovací službě Disney+ je také projekt nazvaný Moon Knight. Postava Moon Knighta má často pletky se světem mystiky a tak vás možná nezaskočí zpráva, že by se v seriálu mohla objevit postava jménem Werewolf by Night, tedy vlkodlak. O tom se spekuluje už delší dobu, ale teď server MCU Cosmic tvrdí, že je to jisté. Což by opravdu nebylo šokem, protože osudy Moon Knighta a Werewolfa se propletly i v komiksovém světě. Pokud jde o datum premiéry, tak zatím známo není.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat