Robert Pattinson nechce, aby ho Batman proslavil stejně jako Stmívání

Herec by nerad, kdyby film Batman vyvolal stejné fanouškovské šílenství.

Roberta Pattinsona si (bohužel) většina lidí pamatuje hlavně ze série Twilight sága, ale herec se objevil v mnoha jiných filmech, ve kterých ukázal, že rozhodně zvládne víc, než se jen tvářit tajemně jako na slunci se lesknoucí upír. Ale faktem je, že ho Twilight sága proslavila nejvíc. A Robert doufá, že v případě projektu The Batman se nedočká stejného fanouškovského šílenství, jaké zažil v době, kdy ztvárňoval Edwarda:

"Část mě si prostě myslí, že je nemožné, aby to bylo [na podobné úrovni] jako v případě Twilight, protože to bylo svým způsobem náhlé. A teď jsem svým způsobem... nevím, doufám, že lidé nebudou čekat před mým domem [smích]. Prostě si myslím, že jsem teď svým způsobem nudný a starý, takže to bude v pohodě."

Batman je sice populární postava, ale těžko očekávat, že si ho najednou začnou vylepovat miliony pubertálních dívek nad postel. Edward se tak nemusí obávat toho, že by ho pronásledovaly teenagerky na každém kroku. Ovšem, možná by se měl děsit toho, že místo dívek ho budou sledovat komiksoví nerdové, kteří budou toužit po autogramu na obal akční figurky Netopýřího muže.

The Batman má naplánovanou premiéru na 24. 6. 2021.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat