Čas na šílenou teorii, Kapitán Amerika je prý dědeček Star-Lorda

Někdo má hodně velkou představivost.

Jen s málokterými projekty je spojeno takové množství fanouškovských teorií jako s marvelovkami. O těch se spekuluje skoro neustále. Někdy vznikají poměrně rozumné teorie, někdy zábavné teorie a jindy ty, které jsou opravdu velmi (ale skutečně velmi) divoké. A pokud jde o mě, tak bych do poslední skupiny zařadil tu, která tvrdí, že Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) je dědečkem Petera Quilla/Star-Lorda (Chris Pratt).

A co k tomuto přesvědčení některé lidi vede? Jednoduše fakt, že herečka Laura Haddock, která ztvárnila matku Petera jménem Meredith Quill, se objevila také ve filmu Captain America: První Avengers (2011).

Postava, kterou si Laura zahrála v prvním filmu Captain America neměla oficiální jméno, byla označována jen jako fanynka, ale tvůrce téhle teorie, který si říká chill_bishop věří, že šlo o matku Meredith Quill, kterou ztvárnila totožná herečka, tedy Laura s tím, že matka Meredith měla pletky se Stevem Rogersem.

Je pravda, že Marvel rád nabízí ve svých filmech malé detaily, kterých si všimnou jen opravdu pozorní fandové, ale i tak tahle teorie působí hodně nepravděpodobně, nicméně je docela zábavná, ne, že ne.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat