Baby Groot by podle Jamese Gunna rozcupoval Baby Yodu a fotky z natáčení Falcon & Winter Soldier

Komiksové střípky.

Není to tak dlouho, co se lidé rozplývali nad roztomilostí Baby Groota (Vin Diesel), ale poté ho "nahradil" někdo jiný a to takzvaný "Baby Yoda", ze které jsou aktuálně hromady diváků u vytržení.

Propukají tak různé diskuse, třeba ta, která řeší, kdo je roztomilejší, ale objevují se i dost zvláštní otázky. Například tvůrce Strážců Galaxie (jejichž členem je právě Groot) James Gunn dostal  na Instagramu dotaz, kdo by zvítězil, kdyby se utkali Baby Groot a Baby Yoda. Odpověď Gunna asi nepřekvapí:

"Znám Baby Yodu pouze z memů. Prostě vypadá jako dětská verze Yody, takže si umím představit, že ho Baby Groot rozcupuje na kusy."

Ale asi málokdo by skutečně stál vidět to, jak se tihle dva pustí do rvačky. A mezi námi, nebyl bych si vítězstvím Groota tak jistý, přece jen, Baby Yoda má k dispozici Sílu...

Další pohled od zákulisí Falcon & Winter Soldier

Aktuálně se natáčí jeden z marvelovských seriálů pro streamovací službu Disney+ a to Falcon & Winter Soldier. A jak už to tak bývá, kolem placu se promenáduje spousta lidí, kdy někteří nafotí pár snímků z natáčení. Můžete si tak prohlédnout dalších několik fotografií z placu. Premiéra šestidílné první řady by se měla odehrát ve druhé polovině příštího roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat