Tvůrci Avengers byli proti tomu, aby vznikl čtvrtý film Iron Man

Asi se dá pochopit proč.

V Avengers: Endgame (2019) jsme se rozloučili s některými zakládajícími členy týmu Avengers a dva z nich dokonce zemřeli. Konkrétně Black Widow (Scarlett Johansson) a Iron Man (Robert Downey Jr.).

Oba dva ale uvidíme v sólovce Black Widow (premiéra 30. 4. 2020), protože jde o prequel. Scarlett Johansson se dočkáme určitě, ale objevily se (zatím nepotvrzené zprávy), že by se měl objevit i Robert Downey Jr.

Nicméně, pokud jde o čtvrtý film Iron Man, tak ten nebude (nebo určitě ne s Robertem Downeyem Jr.) a scenáristé posledních dvou dílů Avengers jsou za to rádi. Jeden z nich Stephen McFeely poznamenal:

"Pokud by šlo o jiné studio, tak bychom už měli Iron Mana 4. Ale oni se rozhodli, 'Ne, dáme šanci jiným věcem." Odmítli to [natočit čtvrtého Iron Mana] a prohlásili, 'Něco ukončíme a rozloučíme se s některými postavami,' což si myslím, že je odvážné, ale trošku sobecky musím poznamenat, že je to pro nás skvělé. Konec je potřeba, jinak by to ztratilo smysl. Konec je to, co určitou věc upevní, spojí ji dohromady a posílí ji to a ano, v případě určitých lidí to znamená konec jejich příběhových linek. Pokud by to Tony zvládl a došlo by na Iron Mana 4, bylo by to jako, 'Čeho je moc..."

Iron Man byl jedním z pilířů Marvelovského filmového universa, ale je dobře, že po více než deseti letech řekl své sbohem a prostor dostanou i další postavy. Odešel dobrým způsobem a dá se říct, že v tom nejlepším...

Zdroj: Vanity Fair
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat