Jeden z marvelovských herců nechce vlastní seriál

Který?

Nedávno odstartovala streamovací služba Disney+, na které se dočkáme seriálů různých marvelovských postav. Svou sérii budou mít například Winter Soldier a Falcon, Loki, Scarlet Witch a Vision a z nováčků třeba She-Hulk, Moon Knight nebo Ms. Marvel.

A půjde o velkolepé projekty, rozpočty se mají klidně vyšplhat na 150 milionů dolarů za šestidílné minisérie. Dalo by se tak tušit, že většina herců z marvelovských filmů by byla ráda i za seriál, ale ne všichni po tom touží.

Například představitel T´Chally alias Black Panthera Chadwick Boseman o to nestojí. Když dostal otázku, jakou seriálovou roli by si vybral, tak odpověděl:

"Nestál bych o to, protože nechci dělat televizní seriál. Nevybral bych si žádnou, takže na to nemůžu odpovědět. Mám spoustu věcí, na které se těším a žádná z nich není sérií."

Je očividné, že Chadwick nechce natáčet seriál. Což ale neznamená, že nezmění názor. Třeba Marvel přijde s neodolatelnou nabídkou a herec kývne. Zatím ale o seriálu Black Panthera nebyla řeč.

Nejbližším marvelovským seriálem na Disney+ je Falcon & Winter Soldier, který bude mít premiéru ve druhé polovině roku 2020.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat