Kolekce marvelovských filmů za 14 000 se rychle vyprodává, ale lidé nadávají, protože jim chodí poškozená

To nepotěší.

Dlouho se spekulovalo o tom, že Marvel vydá kolekci všech svých dosavadních filmů a nakonec to bylo i potvrzeno. Ovšem s ohledem na to, že obsahuje více než 20 filmů a hromadu bonusových materiálů bylo jasné, že to nebude za hubičku a také, že není. Cena je cca 550 dolarů (něco kolem 14 tisíc korun), ale i tak se kolekce rychle vyprodává. 

Jenže čím dál více lidí je zklamaných, protože jim kolekce dorazila poškozená, konkrétně obal marvelovské ságy, což se může zdát jako maličkost, ale pokud zaplatíte tak vysokou částku, chcete mít kolekci v dokonalém stavu a týká se to i ozdobného boxu. 

Problémem ale je, že některé společnosti mají aktuálně kolekci vyprodanou, takže nemohou zákazníkům zboží vyměnit. Není tak divu, že lidé na internetu prezentují svou nespokojenost. 

A teď z jiného soudku, jak bylo řečeno, u některých prodejců není možné aktuálně kolekci zakoupit a toho využívají někteří lidé, kteří například na Ebayi prodávají kolekci za 700, 800, ale klidně 1 200 dolarů. Tomu se říká kapitalismus v plné své kráse :).
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat