Společný film DC a Marvelu? Je to možné, myslí si tvůrce, který pracuje pro obě firmy

A uvidíme ve třetích Strážcích Galaxie Adama Warlocka?

V komiksovém světě se několikrát odehrálo to, že se propojila universa dvou největších komiksových rivalů a to DC a Marvelu. A tak je samozřejmě častou otázkou to, zda by se to mohlo povést i v případě filmů a seriálů.

K tomu se nyní vyjádřil James Gunn, který pro Marvel obstaral dva díly Strážců Galaxie a zajistí i třetí, ale má zkušenosti i s DC, pracuje na jejich komiksovce The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021). A právě James Gunn na otázku, zda si myslí, že by mohl vzniknout společný film Marvelu a DC odpověděl:

"V minulosti bych řekl, že to rozhodně nehrozí, ale dnes si myslím, že je to možné."

Samozřejmě to nemusí znamenat, že k tomu dojde, ale přece jen, jde o člověka, který úzce spolupracuje s oběma společnostmi, takže to skýtá určitou naději. A je jasné, že podobná filmová událost by byla pro fanoušky naprostou epickou záležitostí.

Kromě toho James dostal otázku, kdo ztvární oblíbenou postavu Adama Warlocka ve třetích Strážcích Galaxie. Přece jen, v potitulkové scéně druhých Strážcích Galaxie bylo naznačeno, že by se mohl objevit. Na to ale Gunn odpověděl:

"Nikdy jsem neřekl, že Adam Warlock bude ve filmu."

To ale neznamená, že ho neuvidíme. A už by asi bylo záhodno Adama představit, přece jen, je to hodně populární postava, po které fandové už dlouho volají.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat