Od roku 2021 začne Marvel zveřejňovat až 8 filmů a seriálů ročně

Fandové Marvelu si užijí.

Zatím bylo zvykem, že Marvel zveřejňoval maximálně 3 filmy ročně, ale od roku 2021 se to změní. Fandové se totiž mohou těšit až na 8 marvelovských projektů ročně.

V roce 2021 budou mít premiéru 4 filmy a to Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Spider-Man 3 a Thor: Love and Thunder. Ale to není všem, jak víte, před pár dny odstartovala v USA, Kanadě a Norsku streamovací služba Disney+, na které budou k vidění minisérie s postavami z marvelovských filmů a tím pádem budou seriály s filmy úzce propojeny. V roce 2021 budou k vidění WandaVision, Loki, animovaný seriál What If...? a také Hawkeye.

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL ZVEŘEJNIL DATA PREMIÉRY SVÝCH DALŠÍCH PĚTI FILMŮ

A podle všeho chce Marvel stejný nebo podobný počet filmů a seriálů nabízet každý rok. V roce 2022 bychom se měli dočkat minimálně sedmi projektů a to seriálů Ms. Marvel, Moon Knight a She-Hulk (jejich data premiér potvrzena nebyla, ale očekává se, že se objeví právě v roce 2022) a k tomu Marvel prozradil, že v roce 2022 uvidíme Black Panthera 2 a tři zatím neodhalené filmy. Stejně tak v roce 2023 se odehrají čtyři premiéry marvelovek, byť se neví, které to budou, jejich data premiér už ale byla potvrzena.

Pokud jde o seriály, tak není jasné, jaké budou v roce 2023 k vidění, hodně záleží na tom, jak si povedou předchozí série na Disney+, přece jen, jejich rozpočty jsou podobné jako u filmů a to jsou hodně vysoké částky.

Diváci si tak opravdu užijí, ale samozřejmě vyvstává otázka, zda už toho nebude moc. Ale toho se podle všeho šéfové Marvelu neobávají, jak vyplývá z jejich některých předchozích vyjádření.

Zdroj: Wikipedia

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat