Fandové, herci i tvůrci volají po Snyderově sestřihu Justice League, ale Warner Bros. ho prý nemá v plánu zveřejnit

Ne v dohledné době.

Měsíce a měsíce se řeší, zda vznikl sestřih Justice League (2017) od Zacka Snydera. Někteří lidé tvrdili, že ne, jiní, že ano a v poslední době jeho existenci potvrdilo několik dalších osobností, které mají k filmu hodně blízko. 

Znovu se tak zvedla lavina žádostí ze strany diváků, aby Warner Bros. zveřejnilo Snyderovu verzi ne úplně povedeného filmu. K nim se tak přidali herci (nejen od DC, ale také od Marvelu) a tvůrci, ale podle všeho to Warner Bros. nemá v dohledné době v plánu.

Některé zdroje přišly s informací, že se společnost ozvala novinářům s tím, že aktuálně nehodlá Snyderův sestřih zveřejnit. Ovšem, podle všeho to úplně nevyloučila, jen bylo řečeno, že to fandové nemají očekávat v blízké budoucnosti. 

Je to poměrně zvláštní s ohledem na to, že tržby zůstaly daleko za očekáváními a znovuvedení filmu by mohlo přisypat další peníze do kasičky Warner Bros. A kromě toho by už konečně utichly diskuse o tom, zda film zkazil Joss Whedon, který nahradil Zacka Snydera nebo prostě nešlo Justice League zachránit a byla by špatná i bez zásahu Whedona.

Mimochodem, ke kampani #ReleaseTheSnyderCut se přidal i známý umělec BossLogic a vytvořil také plakát.
Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat