Komiksové filmy jsou příliš dlouhé, hlučné a přestřelené, myslí si herec ze Spider-Mana a Aquamana

Willem Dafoe má také pár výtek ke komiksovým filmům.

V poslední době se několik význačných tvůrců pustilo do komiksových filmů. Mnozí fandové je ale samozřejmě začali bránit a stejně tak herci z komiksových filmů často vyjadřovali svůj nesouhlas. Jsou ale i tací, kteří kritiku chápu. Například Willem Dafoe, který v Raimiho Spider-Manech ztvárnil Normana Osborna/Green Goblina a v Aquamanovi (2018) Nuidise Vulka. Má tedy zkušenosti jako s marvelovskými, tak DC postavami:

"S některými věcmi, které natáčíte, si užijete zábavu, protože je tam hodně pomůcek a spousta šílených záběrů z jeřábů a podobné věci. Je to zábava. Ale něco je přepálené. Utratí hromadu peněz za velké kulisy, protože je to potřeba kvůli akci a připadají mi [některé komiksovky] příliš dlouhé a hlučné. Ale moc se do toho neponořme [smích]. Nechci kousat ruku, která mě živí. Ale ne, vážně lidi. Podívejte, nejsou to filmy, do kterých se vysloveně ženu."

Herec ale dodal, že například Spider-Man ho bavil, protože režisér Sam Raimi tyhle komiksovky natáčel podobným stylem jako nezávislé filmy. Kromě toho v dané době ještě nebylo tolik komiksovek, takže to bylo vzrušující, ale podle Willema aktuálně filmový byznys přerostl sám sebe.

Očividně Willem není vysloveným milovníkem komiksovek, ale jak je vidno, občas na nějakou kývne, i když jeho snová práce to není.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat