Sony a Disney se na další budoucnosti Spider-Mana dohodly kvůli fandům

Společnosti naslouchaly přáním divákům.

I když to vypadalo, že se Disney a Sony nedohodnou na další spolupráci na projektech se Spider-Manem, nakonec to dopadlo dobře a na třetím dílu série Spider-Man bude opět Sony vypomáhat také Marvel a kromě toho se Spider-Man objeví ještě v jedné zatím neupřesněné marvelovce.

A fandové za to výrazně vděčí Tomu Hollandovi (Peter Parker/Spider-Man), který se snažil přesvědčit "hlavouny", aby ještě usedli k jednacímu stolu a nakonec to vyšlo. Ale poplácat po zádech se mohou také diváci, kteří se hlasitě ozývali s tím, že nechtějí, aby Spider-Man Marvelovského filmové universum opustil.

Jeden ze šéfů firmy Disney Alan Horn prozradil, co dalšího vedlo k tomu, že byla dohoda nakonec uzavřena:

"Fanouškovská základna, která je pro nás všechny důležitá, vypadala, že opravdu reaguje na to, co Tom a jeho spolupracovníci předtím udělali s našimi lidmi. Líbila se jim skutečnost, že se Marvelovské filmové universum a Kevin Feige (kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) zapojovali [do práce na prvních dvou filmech Spider-Man). Slyšeli jsme odezvu, která tvrdila, že znovu spojit síly je pravděpodobně opravdu dobrý nápad."

Podle reakcí po uzavření další smlouvy o spolupráci to opravdu byl dobrý nápad. Spider-Mana tak ještě nějakou dobu budeme v Marvelovském filmovém universu vídat. Pokud jde o jeho třetí film, tak je premiéra naplánována na 16. 7. 2021 a jak bylo řečeno, objeví se ještě v jedné marvelovce, ale co bude dál, to se neví. Mluví se o tom, že by Disney chtěl získat práva na tuhle postavu, ale proslýchá se, že částka, kterou za ni chce Sony se Disneymu moc nelíbí. Uvidíme tak, jak to dopadne.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat