Avengers 5 se prý objeví v roce 2023. Kdo by mohl tvořit nový tým?

Nečekali jste, že se Avengers nevrátí, že ne?

S Avengers: Endgame (2019) skončil tým Avengers jak ho známe. Čtvrtá fáze Marvelovského filmového universa pak bude první fází, kde nebude k vidění žádný film Avengers. Ale většina lidí asi tušila, že se dříve nebo později tenhle tým (byť v obměněné podobě) vrátí.

Mluví se o týmech Young Avengers nebo Dark Avengers, ale kromě toho to vypadá, že uvidíme i "standardní" Avengers, byť samozřejmě v jiném složení. A podle serveru WeGotThisCovered pátý díl Avengers bude mít premiéru v roce 2023.

Očekávat prý máme menší film, který bude spíše připomínat první dva díly, ne trojku a čtyřku a členy týmu by mohli být Captain Marvel (Brie Larson), Mighty Thor (Natalie Portman), Shang-Chi (Simu Liu), Spider-Man (Tom Holland), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) nebo Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie).

Kromě toho se předpokládá, že příběh nebude řešit konflikt galaktických měřítek, ale bude se odehrávat hlavně a především na Zemi.

Samozřejmě se plány ještě mohou změnit, ale kreativní šéf Marvelu Kevin Feige v minulosti potvrdil, že se změní členové Avengers a tým se v budoucnu vrátí a víme, že to nebude ve čtvrté fázi, která bude probíhat v letech 2020 až 2021, takže by nebylo překvapením, pokud by to bylo v páté fázi a čtyři roky po premiéře Avengers: Endgame.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat