Které dva legendární padouchy chtějí vidět ve filmech scenáristé Avengers?

Jednoho už známe, druhého jsme v hrané podobě ještě neviděli.

Stephen McFeely a Christopher Markus napsali pro Marvel několik veleúspěšných filmů včetně posledních dvou dílů Avengers. Není jasné, jak intenzivně budou s komiksovou společností dál spolupracovat, ale to neznamená, že by pánové nemohli dát vědět, které postavy by rádi viděli na stříbrném plátně. Respektive které záporáky. A jde o dva velmi známé padouchy. Jejich jména prozradil Christopher:

"Vždy se vracím k jedné postavě, kterou chci vidět na stříbrném plátně, což je MODOK. A část mě... není jasné, jestli je oficiálně zničen. Rozhodně by mi nevadilo vidět třetí inkarnaci Zoly. Tentokrát v robotickém těle. Na plátně jsme ho viděli jako člověka a jako tvář, teď bych ho chtěl vidět, aby byl pohyblivý. Nemohu potvrdit, že k tomu dojde, ale byla by to zábava."

MODOK byl původně vědcem jménem George Tartleton, který pracoval pro vědeckou teroristickou organizaci A.I.M. George si prošel experimentem, díky kterému získal nadlidskou inteligenci a psionické schopnosti, ale jeho tělo zmutovalo tak, že ho z většiny tvoří obří hlava. 

Arnima Zolu známe, ve filmech ho ztvárnil Toby Jones. V Captain America: První Avengers (2011) to byla živoucí bytost, v Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) pak umělá inteligence. V komiksu měl Zola i robotické tělo a to by se scenáristům Avengers (a trilogie Captain America) líbilo také v hrané podobě. 

Jestli k tomu dojde, to je ovšem ve hvězdách.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat