Jak to vypadá s filmy Superman, Green Lantern nebo Flash

Jak jsou na tam plánované projekty od DC?

Situace kolem filmů od DC není úplně přehledná. Společnost Warner Bros., která je má na starost, "ráda" posouvá data premiér a provádí další podobné zběsilosti, takže není snadné se v tom orientovat. Ale server Variety přišel s článkem, který se zaměřil právě na budoucnost některých DC projektů a odhalil několik zajímavých informací.

Začněme třeba dlouho plánovanou sólovkou Flashe, která stačila změnit jméno i tvůrce. Mnozí se začali obávat toho, že se nedočkáme, ale podle všeho se s filmem stále počítá s tím, že se režie ujme Andy Muschietti, ovšem natáčet se zřejmě nezačne dříve než za dva roky. 

Ve stejném roce by se mělo odstartovat natáčení druhého Aquamana, které opět zaštítí James Wan a do kin dorazí 15. 12. 2022. Kromě toho Warner Bros. dál hodlá natočit i spin-off s monstry z Aquamana známými jako Trenchové. Ale nejsou známy žádné informace o tom, kdy, kde nebo s kým.

Warner Bros. hodlá také určitě natočit týmovku Green Lantern Corps s tím, že by Geoff Johns měl dodat scénář do konce tohoto roku. Kdy ale padne první klapka, to se zatím neví. 

Hodně se také mluví o tom, jak to vlastně bude se Supermanem. Henry Cavill se do role s největší pravděpodobností nevrátí (byť prohlásil, že s ní ještě neskončil), ale spekulovalo se o tom, že Warner Bros. chce představit jiného nositele jména Superman a údajně chtělo obsadit Michaela B. Jordona, ale to zřejmě nevyšlo. Ovšem, bylo potvrzeno, že probíhají jednání s J.J. Abramsem o tom, zda by pomohl znovu "oživit" Supermana. Nicméně ještě jistě zabere dost času, než se začne natáčet, takže by bylo překvapením, pokud by se Superman vrátil na plátna dříve než za čtyři nebo pět let. 

Na který film se těšíte nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat