Godzilla vs. Kong: Těšíte se na film, ve kterém se porvou Godzilla a King Kong? Počkáte si na něj déle

Datum premiéry byly posunuto.



Film, ve kterém (znovu) poměří síly dvě legendární monstra a to King Kong a Godzilla? To chceš. A také, že se dočkáme. Aktuálně se tenhle velkolepý crossover dvou monster sérií připravuje a do kin měl dorazit už 13. 3. 2020. Ovšem společnosti Warner Bros. a Legendary se nakonec rozhodly přesunout premiéru o celých osm měsíců a to na 20. 11. 2020.

To ale nakonec není žádným velkým překvapením s ohledem na to, že jsme se zatím nedočkali traileru nebo jiné pořádné ochutnávky. Navíc v minulosti zástupci Warner Bros. naznačovali, že březen bude hodně šibeniční termín a dalo se tak předpokládat, že se film dočká odsunu. I když tenhle je docela výrazný.

Obhajoba je klasická, myslí se na naše dobro, tvůrci chtějí nabídnout "áčkový zážitek", ale dá se tušit, že filmaře vyděsilo, jak dopadl projekt Godzilla II Král monster (2019), který měl velké problémy se zaplatit a recenze zrovna oslavné nebyly. Možná se tak tvůrci trochu zalekli a chtějí si dát opravdu záležet. Pokud je to skutečný důvod, tak dobře pro nás a klidně si přežijeme i odložení.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat