Black Adam: Jak producent odpověděl na otázku, zda se v Rockově komiksovce objeví Henry Cavill jako Superman?

Co k tomu dodal producent Hiram Garcia?

Nedávno bylo konečně potvrzeno, kdy se objeví film Black Adam, ve kterém Dwayne "Rock" Johnson ztvární klasického protivníka Shazama (Zachary Levi) jménem Black Adam. V komiksu je to spíše záporák, ale dá se čekat ve filmu z něj bude antihrdina.

Spekuluje se o tom, které další DC postavy ve filmu uvidíme. Nedávno vyšlo najevo, že to bude komiksový tým Justice Society of America, ale někteří věří (nebo spíše doufají), že by mohlo dojít i na cameo Henryho Cavilla jako Supermana. Sice není příliš pravděpodobné, že se Henry Cavill vrátí jako Superman na plný úvazek, ale mihnout by se v Black Adamovi mohl. Co na to producent Hiram Garcia?

"Myslím si, že DC Universe je skvělým universem a my jsme otevření všemu. Hodně o to usilujeme. Jsme přátelé s Henrym. [Dwayne Johnson] a Henry jsou přátelé, navíc jde také o velkou komiksovou značku. A vždy se mi tenhle nápad líbil. Takže kdoví... Byla by to opravdu silné."

Upřímně řečeno bych příliš nedoufal, že se toho dočkáme, ale snaha tu je a bylo by to fajn. Je tak možné, že přece jen Supermana v podání Henryho Cavilla v kinech 23. 12. 2021 uvidíme, ale i kdyby ne, tak Rock jako Black Adam také není k zahození.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat