Avengers: Endgame - Čeho scenáristé litují v případě smrti Black Widow?

Co je mrzí?

V Avengers: Endgame (2019) se kvůli získání jednoho z Kamenů nekonečna obětovala Black Widow (Scarlett Johansson), což vyvolalo určitou kontroverzi. Přece jen, jediná ženská zakládající členka týmu Avengers v Endgame neměla žádnou pořádnou akční scénu.

Ovšem, scenáristé Stephen McFeely a Christopher Markus nelitují toho, že tímto způsobem ukončili příběh Black Widow (ženy ze štábu na tom prý trvaly na tom, aby se neobětoval Hawkeye, ale Black Widow, aby měla svůj velký moment), nicméně jedna věc přece jen tvůrce mrzí. Která? To naznačil Stephen McFeely:

"Obětovala se pro tým. Jsem opravdu pyšný na tento moment. Ničeho nelituji. Jediné, čeho lituji je to, že k tomu došlo na konci druhého aktu. Takže jsme se nemohli skutečně zaměřit na smutek, protože nás čekala ještě další hodina filmu a my jsme nedořešili důležité problémy v ději. To je zklamání."

Ano, to bylo zklamání. Zatímco Iron Man (Robert Downey Jr.) měl pohřeb, tak o Black Widow padlo pár slov a bylo to. Což je trochu nefér. Ale chuť nám jistě spraví to, že se dočkáme sólovky Black Widow, která bude mít premiéru 30. 4. 2020.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat