Avengers: Endgame jsou nejpopulárnějším filmem. Které postavy z marvelovských seriálů zamíří do filmů?

A video srovnávající smích Jokerů.

Nedávno proběhlo udílení cen People´s Choice Awards a asi vás nepřekvapí, že bodovaly marvelovské projekty. Avengers: Endgame (2019) se stali filmem roku a nejlepším akčním filmem roku, Robert Downey Jr. hercem roku a Zendaya herečkou roku. Pro Marvel to musí být potěšující hlavně proto, že o cenách nerozhoduje porota, ale hlasují lidé, takže jde o ceny popularity, které jsou v případě blockbusterů velmi důležité.

Tři seriálové postavy zamíří do filmů

Na streamovací službě Disney+ se v seriálech představí také marvelovské postavy Moon Knight, She-Hulk a Ms. Marvel a aktuálně kreativní šéf Marvelu Kevin Feige potvrdil, že tím to neskončí, ale všichni tři zmínění se později ukáží také v marvelovských filmech.

To je netradiční krok, obvykle to bylo tak, že se postavy z filmů objevovaly v seriálech, ne naopak, ale v tomto případě k tomu dojde.

Který Joker se směje nejděsivěji?

K postavě Jokera neodmyslitelně patří jeho šílený smích a právě to, jak se smály jednotlivé verze Jokera ukazuje fanouškovské video, které sdílel Mark Hamill. Ten Jokera nadaboval v několika různých projektech.


Zdroj: THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat