Jak Chris Evans odpověděl na otázku, zda by se vrátil jako Kapitán Amerika?

Šel by do toho?

Avengers: Endgame (2019) byli rozloučením s několika zakládajícími členy týmu Avengers. Byl mezi nimi i Steve Rogers/Captain America. Ten sice nezemřel, ale jeho představiteli Chrisu Evansovi skončila smlouva s Marvelem a zatím nejsou zprávy o tom, že by mělo dojít k jejímu obnovení nebo uzavření nové. Ale pokud by o to komiksová společnost měla zájem, šel by do toho Chris?

Nejdříve zmínil klasické: "Nikdy neříkej nikdy," poznamenal, že tuhle postavu miluje a pak dodal:

"Není to jasné ne, ale ani dychtivé ano. Jsou tu jiné věci, na kterých aktuálně pracuji. Myslím si, že v případě Kapitána byla jeho příběhová linka obtížná, pokud jde o její ukončení a domnívám se, že odvedli opravdu skvělou práci s tím, jak ho nechali ukončit jeho dobrodružství. Pokud bychom se k tomu vrátili, nesmělo by to být kvůli penězům. Nemůže to být jen proto, že chce být publikum nadšené. Co odhalujeme? Co nového přidáváme k příběhu? Spousta věcí by do sebe měla zapadnout. A v současnou chvíli to nevypadá, že je na to správný čas."

Očividně se tak Chris aktuálně do návratu nežene, ale pokud by Marvel přišel s dobrým scénářem a návrat Kapitána by dával smysl, pak by se tomu zřejmě nebránil.

Fandové sympatického herce si ho zatím mohou užít ve filmu Na nože, který má premiéru 9. 1. 2020.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat