Souboj Captain Marvel vs Thanos byl do Avengers: Endgame přidán na poslední chvíli

Prozradil to střihač Jeff Ford.

V Avengers: Endgame (2019) se Thanos (Josh Brolin) utkal hned s několika hrdiny, kdy mu asi nejvíc dala zabrat Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), ale Šíleného titána slušně pocuchala i Captain Marvel (Brie Larson). Ovšem právě scéna, ve které Thanos a Captain Marvel poměřili síly, byla do filmu přidána až na poslední chvíli. Potvrdil to střihač Jeff Ford:

"Příchod Captain Marel, kdy proletí skrz kosmickou loď, to bylo ve scénáři od počátku. Věděli jsme, že to udělá, ale co jsme změnili a přidali a rozšířili později, především proto, že milujeme to, co Brie dělá s touhle postavou, byl její souboj s Thanosem předtím, než ji srazí zpět [s pomocí jednoho z Kamenů nekonečna]."

Ne všichni diváci mají Captain Marvel úplně v lásce (proto se prý Marvel údajně chystal a možná i dál chystá použít Spider-Mana, aby Captain Mavel "polidštil"), ale tvůrci mají očividně jiný názor. A tak Captain Marvel dostala v závěrečné bitvě víc prostoru. A ať už si o Captain Marvel myslíte, co chcete, tak její souboj s Thanosem byl fajn.

Je jasné, že Captain Marvel budeme v Marvelovském filmovém universu vídat dál, ale je otázkou kdy se vrátí. Ani sama Brie neví, kdy se dočkáme druhé sólovky Captain Marvel.


Zdroj: Slashfilm


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat