V marvelovském seriálu o muslimské superhrdince by se mohl objevit Vin Diesel

Tvůrci ho údajně chtějí obsadit jako Black Bolta.

Jedním z mnoha marvelovských seriálů, které nabídne streamovací služba Disney+ bude také Ms. Marvel o první muslimské superhrdince, která má vlastní komiks.

A zdá se, že seriál by měl posloužit také jako reboot pro Inhumans (kteří se zatím dočkali nepovedeného seriálu a plánovaný film je v nedohlednu), což je skupina bytostí a nadlidskými schopnostmi, kdy je nejvíce pozornosti věnováno královské rodině v čele se Medusou a Black Boltem.

Objevily se zprávy, že právě Black Bolt by měl být společně s dalším členem královské rodiny Maximem (záporácký bratr Black Bolta) k vidění právě v seriálu Ms. Marvel.

A Marvel by prý rád v roli Black Bolta viděl Vina Diesela. Ostatně, právě tento herec se už roky snaží filmaře přesvědčit, že by byl vhodným kandidátem.

Diesel už s Marvelem spolupracuje, ale to formou dabingu. Namlouvá Groota, takže by nebylo problémem, pokud by si zahrál Black Bolta.

Trošku více matoucí by to mohlo být v případě Maxima, protože by Marvel údajně chtěl obsadit Aarona Taylora-Johnsona, který v Avengers: Age of Ultron (2015) ztvárnil Quicksilvera.

Na druhou stranu, od premiéry druhých Avengers uběhla už poměrně dost dlouhá doba, tak by to snad nemusel být problém. A navíc by to nebylo poprvé, například Gemma Chan si zahrála v Captain Marvel (2019) Minn-Ervu a v Eternals (premiéra 5. 11. 2020) ztvární odlišnou postavu jménem Sersi.

Uvidíme, zda se informace o Inhumans, Vinovi a Aaronovi potvrdí. Pokud jde o premiéru Ms. Marvel, tak zatím není jasné, kdy by se měla odehrát.

Zdroj: GWW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat