Thor: Love & Thunder bude šílenější než Ragnarok a James Gunn chce sólovku jednoho ze Strážců Galaxie

Komiksové střípky.

Když se Taika Waititi ujal série Thor, vydala se velmi odlišným směrem. Ragnarok (2017) byl výrazně pestřejší, humornější a svým způsobem šílenější podívanou, než předchozí dva filmy. A jak dalo čekat, Taika se v případě režie Thor: Love & Thunder (premiéra 5. 11. 2021) rozhodl pokračovat v podobném stylu. Vlastně chce ještě více šlápnout na plyn, což není překvapením s ohledem na to, že recenze Ragnaroku byly veskrze pochvalné a jde o nejvýdělečnější díl ze série.

Taika, který se tentokrát postará i o scénář slíbil, že film bude nejen větší, ale také šílenější než Ragnarok. Jinak řečeno to bude hodně velká divočina. Kromě toho režisér prozradil, že Korg (Taika Waititi) opět vytvoří tým s Thorem (Chris Hemsworth).

Gunn chce sólovku jednoho ze Strážců Galaxie

Tým Strážců Galaxie je sestaven z hodně svérázných postavy, kdy by téměř každá z nich dokázala na svých bedrech utáhnout vlastní film. Ale pokud by si měl režisér všech tří dílů Strážci Galaxie James Gunn vybrat, kdo by měl dostat sólovku, pak by to byl Drax the Destroyer (Dave Bautista). Nic takového ale není v plánu, zatím se počítá pouze se třetím dílem Strážců Galaxie.



Zdroj: CBM

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat