Proč nebude Joker v dalším filmu Suicide Squad?

Režisér, který má zkušenosti s Marvelem i DC se rozpovídal o absenci proslulého záporáka.

James Gunn je duchovním otcem marvelovské série Strážci Galaxie, ale poté, co byl (jen na chvíli) vyhozen od Marvelu se ho ujaly společnosti DC a Warner Bros. a aktuálně pro ně připravuje Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021).

A právě o téhle komiksovce se James rozpovídal. Promluvil o tom, proč se ve filmu neukáže Joker (Jared Leto). Vrátí se slušná řádka postav ze tři roky starého prvního filmu, ale ikonický zloduch mezi nimi nebude. Proč?

"Pouze já a pár dalších víme, které postavy se objeví ve filmu, ale Joker ve filmu není, s ohledem na to, že v komiksu není součástí Suicide Squad si myslím, že to nebude divné, pokud bude chybět."

Je pravda, že v případě prvního filmu se objevila kritika zakomponování Jokera do děje, protože to podle některých diváků působilo dost násilně.

Kromě toho, Joker v podání Jareda Leta se měl ukázat v dalších filmech, ale zatím k tomu nedošlo, místo toho se objevil Joker s Joaquinem Phoenixem, o kterém sice bylo jasně řečeno, že je oddělen od ostatních DC filmů, ale i tak by pro diváky mohlo být matoucí, že by existovali dva Jokerové. Je tak od Jamese docela logickým krokem, že Jokera nenabídne.


Zdroj: Instagram
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat