Spider-Man: Fandové si myslí, že Mysterio není mrtvý

Mají nějaký důkaz?

Přestože to z ukázek vypadalo, že Mysterio (Jake Gyllenhaal) bude ve filmu Spider-Man: Daleko od domova (2019) klaďas, nakonec se ukázalo, že zůstane věrný své komiksové předloze a vyklubal se z něj padouch.

Ten na konci filmu zemřel, ale vyrojily se názory, že to byl jen další trik. Přece jen, Mysterio je specialista na iluze.

A pokud se zaměříte na detaily videa, ve kterém Mysterio odhalí identitu Spider-Mana (Tom Holland) světu, tak v klipu, který zveřejnily noviny Daily Bugle je Mysterio ve svém obleku, který je stvořen digitálně a otázkou je proč, byl klip s jeho smrtí upravován.

Někteří lidé si tak myslí, že oblek nebyl jedinou úpravou daného videa, ale celé bylo nafingováno, aby svět a Spider-Man věřili, že je Mysterio mrtev a on mohl dál spřádat plány.

Kromě toho, v daném videu Mysterio poměrně dlouho popisuje, co se děje a kdo je Spider-Man, nicméně během souboje se Spider-Man podle některých nemohl mít dost času něco takového natočit a vzniklo to až poté, co záporák předstíral svou smrt.

Jsou to samozřejmě jen teorie, ale i sami tvůrci filmu na otázku, zda je Mysterio skutečně mrtvý, nechtěli dát jasnou odpověď. A nebylo by šokem, pokud by se Mysterio vrátil, šlo o působivého padoucha.

Not sure if this has been discussed before, but Mysterio’s team specifically CGied his suit in for the news. Plus Mysterio never had time to record a video leaking Peter’s identity, he’d had to have done it after he faked his death! from r/marvelstudios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat