Představitelka Rachel z Přátel naznačila, že marvelovské filmy "ničí" kinematografii

Jennifer Aniston také očividně není fanynkou marvelovek.

Nedávno vyvolalo slušný poprask prohlášení režiséra Martina Scorseseho. Ten naznačil, že podle jeho názoru nejsou marvelovky skutečnými filmy.

SOUVISEJÍCÍ: REAKCE ROBERTA DOWNEYHO JR. NA KRITIKU MARVELOVEK

A očividně není sám, kdo není velkým fandou těchto komiksových blockbusterů. Například herečka Jennifer Aniston (Rachel z Přátel) se také nezdá být velkou milovnicí marvelovek, vlastně naznačila, že svým způsobem "ničí" kinematografii:

"Když se podíváte, co je dostupné, tak prostě [filmů jiných žánrů] ubývá a ubývá ve srovnání s velkými marvelovskými filmy. Nebo se jedná o věci, u kterých jsem nebyla požádána, abych je natočila, případně mě nezajímá představa žití před zeleným plátnem. Myslím si, že bychom si zamilovali, pokud by se vrátila éra [filmů ve stylu těch s] Meg Ryan. Prostě si myslím, že by bylo fajn jít do kina, pohodlně se usadit. Myslím si, že bychom se měli dočkat obrození [romantických filmů]."

Není překvapením, že Jennifer není nadšená z toho, že komiksové filmy "ovládly" kina s ohledem na to, že její specialitou jsou spíše (i když nejen) komediální a romantické filmy. Ale i těch stále vychází docela dost, nezdá se, že by je komiksovky vysloveně zašlapávaly do země. Je stále mnoho diváků, kteří jdou do kina i na projekty, které nejsou inspirovány kreslenými sešity. Nebo si souhlasíte s tím, že komiksovky "ničí" kinematografii?

Zdroj: Metro.co.uk

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat