Disney chce údajně stále koupit práva na Spider-Mana. Hodlá z něj udělat vůdce Avengers

Disney má prý stále zájem získat Spider-Mana.

Aktuální situace je taková, že Disney a Sony uzavřely novou smlouvu díky které budou společnosti spolupracovat na třetím filmu Spider-Man (premiéra 16. 7. 2021) a Spider-Man (Tom Holland) se objeví ještě v jedné zatím blíže neurčené marvelovce. 

Ale podle Mikeya Suttona, který je obvykle poměrně důvěryhodným zdrojem informací, má Disney stále zájem zakoupit práva na Spider-Mana. 


O tom se jednalo už v minulosti, ale Sony mělo chtít 10 miliard dolarů, což se Disneymu nelíbilo. Nicméně se zdá, že se zábavní gigant nevzdává, ovšem rád by uzavřel obchod s tím, že by vyplatil něco mezi 4 - 5 miliardami dolarů. 

A objevily se zprávy, že má Disney se Spider-Manem velké plány. Chce z něj udělat nového vůdce Avengers. 

Původně se spekulovalo o tom, že vůdkyní bude Captain Marvel (Brie Larson), ale podle nových zpráv se zdá, že Captain Marvel bude v čele ženské týmovky A-Force a také bude hlavní tváří Marvelovského filmového universa, zatímco Spider-Man povede nový tým Avengers složený z mladých superhrdinů. 

Možná to působí zmateně, ale dává to vcelku smysl. O tom, že bychom měli vidět omlazený tým Avengers se šušká už dlouho a nebyl by vůbec špatný nápad svěřit ho do rukou mladého a už teď velmi populárního Spider-Mana. Stejně tak se spekuluje o ženské týmovce A-Force, po které také mnozí volají a pokud by jeho vůdkyní byla Captain Marvel, která má se superhrdinskou kariérou hodně bohaté zkušenosti a navíc patří k nejmocnějším bytostem v Marvelovském filmovém universu, nebylo by to překvapením. 

Nedá se ale očekávat, že Marvel nebo Disney něco takového v blízké budoucnosti potvrdí, stát se to může, ale bylo by to překvapením. Noví Avengers a A-Force se zřejmě nepředstaví dříve než v páté fázi Marvelovského filmového universa, která začíná v roce 2022 a Marvel a Disney neradi zveřejňují informace o marvelovkách s velkým předstihem. 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat