Marvelovské herečky oslovily prezidenta Marvelu s tím, že chtějí ženskou týmovku

Prozradila to Brie Larson.

V Avengers: Endgame (2019) se diváci dočkali scény, ve které spojily síly superhrdinky z marvelovských filmů a vyvolalo to velké nadšení. Do děje to bylo natlačeno trošku násilně, ale to neubírá nic na faktu, že šlo o efektní scénu.

A mnozí věří a doufají, že to byl náznak toho, že se dočkáme filmu A-Force, což je komiksový tým složený ze ženských postav. O filmu se už dlouhou dobu mluví, ale zatím nebylo nic oficiálně oznámeno.

Ovšem, představitelka Captain Marvel Brie Larson prozradila, že marvelovské dámy by se A-Force rády dočkaly a prý herečky oslovily s tímto přáním prezidenta Marvel Studios Kevina Feigea:

"Prozradím, že spousta ženského obsazení od Marvelu zašla za Kevinem a říkáme něco jako, 'Jsme v tom společně, chceme to udělat.' Co z toho vyplyne, tak to netuším. Víte, nerozhoduji o budoucnosti Marvelu, ale je to něco, pro co máme vášeň a milujeme to a máme pocit, že pokud dostatek lidé z celého světa bude dávat najevo, jak moc to chtějí, pak by k tomu mohlo dojít."

Marvel začíná pomalu ale jistě dávat šanci více rozmanitým postavám a volání po ženské týmovce je hlasité, takže by nebylo překvapením, pokud by k tomu došlo. Ale určitě ne ve čtvrté fázi, která končí v roce 2021 a všechny filmy a seriály z ní už byly oznámeny.



Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat