Nelíbil se režisérovi Sebevražedného oddílu Jared Leto jako Joker? A Scarlett Johansson pochybuje o návratu Black Widow

Komiksové střípky.

V Sebevražedném oddílu (2016) měl malou roli také Joker v podání Jareda Leta. Ale tahle verze Jokera se nesetkala s úplně nejlepším příjetím ze strany publika. Je možné, že to způsobil fakt, že bylo několik scén s Jokerem vystříháno (podle všeho proto, že se temný nádech Batman vs Superman recenzentům příliš nelíbil a tak měl být Sebevražedný oddíl víc odlehčený), možná se někomu do téhle role nehodil Jared, možná se některým nelíbil vzhled téhle postavy, ale jednoduše přijetí nebylo ode všech diváků pozitivní.

A začalo se mluvit o tom, že ani režisér Sebevražedného oddílu David Ayer nebyl z Jaredova Jokera zrovna nadšený a proto se také zasadil o vystřižení jeho scén. Je to pravda? Na to má filmař jasnou odpověď:

"To jsou nepřesné informace. Nejsou to ani má slova ani mé akce."

Očividně tak David nebyl hlavním iniciátorem toho, že většina momentů s Jokerem z filmu zmizela.

Scarlett Johansson se zřejmě jako Black Widow nevrátí

Příští rok a to 1. 5. se dočkáme premiéry očekávané sólovky Black Widow v podání Scarlett Johansson. Herečka ovšem naznačila, že to bude začátek celé série. Nicméně zřejmě ne s její postavou, protože Scarlett prohlásila:

"Je jen málo jistých věcí, ale smrt je určitě velmi jistá, že? Ano, jistě, určitě. Ale lidé tomu samozřejmě nevěří a snaží se mě přesvědčit, že má postava ve skutečnosti nezemřela, ale možná existuje v nějakém alternativním vesmíru, ale ne, myslím si, že je [její] smrt finální věc."

Nicméně to neznamená, že další filmy Black Widow nebudou, v komiksu tohle jméno nosilo víc postav a stejně tak ve filmu Black Widow bude k vidění několik Black Widow, takže pochodeň můžete převzít nějaká další špionka.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat