Nejchytřejší marvelovská postava dostane animovaný speciál

Kdy se dočkáme?

Ať se vám to líbí nebo ne, tak aktuálně nejchytřejší postavou v Marvelovském filmovém universu není ani Tony Stark (Robert Downey Jr.), ani Bruce Banner (Mark Ruffalo), ale princezna z Wakandy Shuri (Letitia Wright). Potvrdili to sami marvelovští tvůrci.

A protože je Shuri vcelku oblíbená postava, tak se dočká animovaného speciálu ze série Marvel Rising. Jmenovat se bude Marvel Rising: Operation Shuri a zájemci o tenhle projekt budou mít šanci užít si ho už 6. 10. 2019 na newyorském Comic-Conu, standardní premiéra se pak odehraje 11. 10. 2019.

V seriálu nenamluví Shuri Letitia, ale Daisy Lightfoot a cílem série Marvel Rising je představit skupinu teenagerů známou jako Secret Warriors, kteří se dají dohromady, aby čelili hrozbám ohrožujícím svět.

Oficiální zápletka speciálu zní:

"Život členů Secret Warriors se otočí vzhůru nohama, když se seznámí s cílem jejich nové mise - poflakovat se se Shuri, korunní princeznou Wakandy a mají za úkol jí ukázat, jaké to je být normální teenagerem. Ale když jednáte s jednou z nejchytřejších a nejznámějších osob na planetě, nic normálního na tom není."

Zveřejněn byl také plakát.



Zdroj: Toonado

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat