Co říká Wesley Snipes na to, že si Bladea zahraje někdo jiný?

Herec se vyjádřil ke svému nástupci Mahershalu Alim.

Marvelu se vrátila zpět práva na Blade a samozřejmě bylo jen otázkou času, kdy bude oznámeno, že vznikne nový film. Což se také stalo. Není to tak dlouho, co vyšla najevo informace, že Marvel dal zelenou nové verzi Bladea s tím, že už si ho nezahraje Wesley Snipes, ale "nahradí" ho Mahershala Ali.

Jak se dalo očekávat, to vyvolalo určitou vlnu nespokojenosti a zaznívají hlášky jako: "Blade je jen jeden a to Wesley...". Ale co na to právě Snipes říká? Vadí mu, že byl "nahrazen"?

"Lidé jsou velmi velmi zákeřní. Snaží se dosáhnout toho, aby to bylo o hercích. Není to o něm nebo o mně. Jsem rád, za to, že ho zvažovali. Jsem rád za něj, když se na něj podívám. Je to lichotivé... jak se to říká? Napodobování je nejlepší formou lichotky? Je to něco, o čem potvrdil, že to chce dělat a jeho rodina chce, aby to udělal, takže jsem za něj rád, protože se mu dostává lásky za něco, co jsem vytvořil a v čem jiní chtějí pokračovat a zanechat na tom vlastní stopu."

Wesley tedy není naštvaný, že znovu nebyl přizván do ikonické role, což se ostatně ani nedalo očekávat, protože nepůjde o pokračování, ale o reboot.

Zatím ale není jasné, kdy se ho dočkáme, nebylo oznámeno, kdy bude mít film Blade premiéru, ovšem určitě to nebude dříve než v roce 2022, protože součástí čtvrté fáze Marvelovského filmového universa (končí v roce 2021) Blade není.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat