J.J. Abrams možná pracuje na novém filmu Superman. A ve filmu Batman zřejmě bude k vidění Robin

Komiksové střípky.

Je více méně jasné, že další film Superman s Henry Cavillem nebude, ale stejně tak je jasné, že DC a Warner Bros. nenechají Muže z oceli odpočívat na věky a dříve nebo později nabídnou novou verzi. A zdá se, že platí spíše ono "dříve", protože se objevila zpráva, že J.J. Abrams (režisér sedmé a deváté epizody Star Wars) pracuje na novém superhrdinském projektu pro Warner Bros. a spekuluje se o tom, že by to měl být další film se Supermanem.

To nebylo přímo potvrzeno, ale bylo naznačeno, že film, který by měl režírovat, bude o někom, kdo nosí plášť. To samozřejmě nemusí znamenat, že půjde o Supermana, plášť má hromada superhrdinů od DC, ale nejčastěji se tipuje právě Supermana. Ostatně, o tom, že by Abrams měl zaštítit další dobrodružství o téhle postavě se mluví už docela dlouho.

Jak bylo ale zmíněné výše, ze strany zúčastněných stran jméno ústřední postavy plánované komiksovky nebylo zatím potvrzeno, kdo bude hlavním hrdinou Abramsovy podívané. Na to si musíme počkat.

Dočkáme se Robina?

Pokud jste ale spíše fandové Batmana než Supermana, víte, že se konečně začalo pracovat na jeho další sólovce, kde si hlavní roli zahraje Robert Pattinson. Kromě něj uvidíme Jeffreyho Wrighta jako Jima Gordona a Jonah Hill se pravděpodobně představí jako Riddler nebo Penguin.

Nově se ale začalo mluvit o tom, že se dočkáme i Batmanova veleznámého "sidekicka" Robina. Respektive Dicka Graysona, který je asi nejznámějším Robinem. Ovšem, spekuluje se o tom, že ve filmu uvidíme Dicka a identitu Robina přijme až v plánovaných pokračováních. Warner Bros. ani tvůrci ale zatím přítomnost Dicka Graysona nepotvrdili. Ale pokud by se ve filmu objevil, Timothée Chalamet by si klidně tuhle roli "střihl".

Premiéra Batmana je naplánována na 25. 6. 2021.

Zdroj: CBM, Forbes
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat