Black Widow: Ve filmu neuvidíme jen Tonyho Starka, ale i dalšího "starého známého" z jiných marvelovek

Koho?

Není to tak dlouho, co se objevila informace, že se v očekávané sólovce Black Widow dočkáme také Tonyho Starka/Iron Mana (Robert Downey Jr.). Ale jak se zdá, nebude jedinou "starou známou" postavou z jiných marvelovských filmů, kterou uvidíme.

Na natáčení byl totiž spatřen William Hurt, který v Marvelovském filmovém universu ztvárňuje Thaddeuse "Thunderbolta" Rosse. Ten se představil už ve filmu Neuvěřitelný Hulk (2008), kde působil jako generál pověřený vytvořením nové verze séra supervojáka, jehož původní varianta stojí za schopnostmi Kapitána Ameriky (Chris Evans) a také měl na starosti stíhání Hulka. V dalších filmech už byl ministrem zahraničí (někdy je jeho funkce do češtiny překládána jako ministr vnitra), který prosazoval Sokovijskou dohodu o registraci superhrdinů.

A není vlastně překvapením, že se Thaddeus objeví, protože film Black Widow (nebo jeho výrazná část) se bude odehrávat chvíli po událostech v Captain America: Občanská válka (2016) a v tomto filmu Ross sehrál poměrně důležitou roli.

Mluví se o tom, že by se Thaddeus mohl ukázat v potitulkové scéně, aby začal pracovat na projektu Thunderbolts, což je superhrdinský tým, které je tvořen především z bývalých padouchů. A jedním ze členů je v komiksu i Yelena Belova, kterou ve filmu Black Widow uvidíme, ztvární ji Florence Pugh.

Tak schválně, jestli se tahle teorie potvrdí. Dozvíme se to zřejmě až během premiér 1. 5. 2020.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat