Will Smith si zahraje superhrdinského agenta a skvělý Iko Uwais míří do filmu Snake Eyes

Castingové střípky.

Will Smith má s rolemi superhrdinských/záporáckých postav zkušenosti a to například z filmů Hancock (2008) nebo Sebevražedný oddíl (2016). A do svého životopisu přidá další. Už v roce 2013 bylo oznámeno, že si Will zahraje v adaptaci sci-fi knihy Brilliance od Marcuse Sakeye.

Poté ale přípravy "zamrzly". Ovšem, aktuálně se o filmu začalo zase mluvit a zdá se, že se ho opravdu dočkáme.

Stále platí, že se v roli federálního agenta Nicka Coopera s nadlidskými schopnostmi, jehož úkolem je dohlížet na 1 % populace, které má také nadpřirozené talenty, představí Will Smith. A jeho úkolem bude zastavit muže, který se snaží začít občanskou válku. Pokud toho chce ale Nick Cooper dosáhnout, bude muset porušit pravidla a zradit to, v co věřil.

Aktuálně bohužel není známo, kdy bychom se filmu mohli dočkat.

Iko Uwais bude Hard Master

Možná už jste zaslechli, že se série filmů G.I. Joe dočká spin-offu, v němž bude hlavním hrdinou Snake Eyes. Toho v předchozích filmech hrál Ray Park, ve spin-offu ho dostane na starost Henry Golding. Kromě toho uvidíme také herce jménem Andrew Koji, který dostane na starost ústředního protivníka hlavního hrdiny Storm Shadowa.

Nově vyšlo najevo, že se k nim přidá Iko Uwais, který ztvární učitele Snake Eyese známého jako Hard Master.

Režii obstará Robert Schwentke a na scénáři aktuálně pracuje Evan Spiliotopoulous. Premiéra filmu je naplánována na 16. října 2020.


Zdroj: THR (1, 2)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat