Hayley Atwell míří do Mission: Impossible, fanouškovský obrázek Falcona jako Kapitána Ameriky

A Tyler Hoechlin jako nový filmový Superman?

Hayley Atwell si diváci zamilovali jako Peggy Carter z Marvelovského filmového universa. A sympatická herečka zamíří do další velkolepé filmové série. Aktuálně bylo oznámeno, že si zahraje po boku Toma Cruise v sedmém dílu úspěšní špionážní série Mission: Impossible.

Naznačil to na Instagramu režisér Christopher McQuarrie, který zveřejnil fotku Hayley s textem: "Měla by se ses rozhodnout přijmout..." a herečka na to reagovala: "Mise: Akceptována. Nicméně, nejsem dobrá v respektování rozkazů..."

Role Hayley zatím odhalena nebyla, premiéra filmu je naplánována na 22. července 2021.




Příspěvek sdílený Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie),

V Avengers: Endgame (2019) předal Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) svůj štít Samu Wilsonovi/Falconovi (Anthony Mackie) a tak se počítalo s tím, že ze Sama bude nový Kapitán Amerika. Nicméně Anthony se nechal slyšet, že bude stále Falconem a nebude nosit kostým Kapitána Ameriky. Ale pokud by vás zajímalo, jak by v něm vypadal, tak tady je povedený fanouškovský obrázek.

Anthonyho jako Sama uvidíme společně se Sebastianem Stanem v seriálu Falcon & Winter Soldier, který bude mít premiéru příští rok v srpnu na streamovací službně Disney+.


Ví se, že Henry Cavill už zřejmě dál nebude ztvárňovat filmového Supermana. A tak se spekuluje o tom, kdo by mohl být jeho nástupcem. V poslední době se začalo mluvit o tom, že by jím mohl být Tyler Hoechlin, který hraje Supermana v seriálech z Arrowverse. Co na to říká Tyler?

"Nevěděl jsem o tom. Je to velmi lichotivé, velmi lichotivé. Cením si podpory."

Tyler netušil, že by ho fandové jako nástupce Henryho rádi viděli, ale když se o tom dozvěděl, dělá mu to samozřejmě radost. Nicméně zatím jde jen o spekulace, k čemuž herec dodal:

"Kdoví. Nikdy nevíte. Nikdy nevíte, co se stane v tomhle šíleném světě."

Zatímco Marvel propojuje své filmy a seriály, tak DC ne. Tím pádem by bylo nečekané, pokud by totožný herec ztvárnil filmového i televizního Supermana, ale jak Tyler naznačil, v tomhle šíleném světě se může stát cokoliv.

Zdroj: FAN EXPO Boston (skrze CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat