Tvůrce Venoma podporuje oddělení Spider-Mana od Marvelu. A marvelovský herec vyzývá Disneyho a Sony, ať se "nehádají"

Jednání už asi dál probíhat nebudou.

Nedávno vyšlo najevo, že ani další jednání mezi Sony a Disneyem nevyšla a tak se Spider-Man s největší pravděpodobností oddělení od Marvelovského filmového universa a bude fungovat ve vlastním světě společnosti Sony. 

Spoustu lidí to mrzí, ale je dost těch, kteří to považují za dobrou věc. Mezi ně patří i tvůrce postavy Venoma, tedy ikonického protivníka Spider-Mana, Todd McFarlane. Ten naprosto chápe, že se Sony chce se značkou pracovat samo, aniž by muselo předat výrazný podíl ze zisku Disneymu. 

Todd se také rozpovídal o situaci v branži, kdy drtivá většina komiksových projektů spadá pod Disneyho nebo Warner Bros., tím pádem se ostatní studia snaží najít komiksový materiál, který je k dispozici a má potenciál oslovit široké publikum. A není tak divu, že Sony chce mít postavu Spider-Mana hlavně "pro sebe" s ohledem na to, že na většinu komiksových předloh mají právo jen dvě společnosti (Marvel a DC).

A když už došla řeč na Sony a Disneyho, tak Benedict Wong (Wong z marvelovek) se nechal slyšet:

"Ať už se děje cokoliv, je to jako, 'Proč se mamka a taťka hádají? Vždyť mají společně něco krásného!'... Musíme to udělat [přestat se hádat] pro dobro nás všech."

Tak k tomu není co dodat.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat