Batman: Režisér chtěl do role komisaře Gordona nového představitele Bladea. A pro roli Catwoman prý hledá herečku tmavé pleti

Režisér se sešel s Mahershalou Alim.

Nedávno se objevila zpráva, že Mahershala Ali ztvární hlavní roli v nové verzi filmu Blade, kterou chystá Marvel. Ale zdá se, že o Aliho neměl zájem jen Marvel, ale také jeho největší konkurence DC.

Vyšlo totiž najevo, že se Mahershala v minulosti sešel s režisérem filmu The Batman Mattem Reevesem kvůli roli komisaře Jima Gordona a podle všeho je právě Mahershala pro režiséra favoritem číslo jedna.

Nicméně právě to, že Mahershala bude hrát Bladea zřejmě znemožní to, aby ztvárnil i Gordona. Dá se tušit, že herec má ve smlouvě podmínku, že v určitém časovém období nebude působit v komiksových filmech od jiných společností.

Další zpráva, která se týká obsazení a zřejmě povede k pár zvednutým obočím je zatím nepotvrzená informace o tom, že režisér chce, aby Selinu Kyle/Catwoman neztvárnila bělošská herečka, ale někdo jiného etnika, například Zoë Kravitz.

Podle serveru Heroic Hollywood by Zoë už byla obsazena, pokud by neměla tak plný pracovní diář. Ale i když to nevyjde s ní, tak se zdá, že Reeves bude dál hledat herečku tmavé pleti.

Pokud je mi známo, tak v komiksech ani Gordon, ani Selina byli obvykle běloši, takže pokud se spekulace o tom, že to Reeves chce změnit, určitě to vyvolá slušný poprask, ale na to jsou tvůrci filmu Batman zvyklí už od chvíle, kdy bylo oznámeno, že si hlavní roli zahraje Robert Pattinson.

The Batman si odbude premiéru 24. června 2021.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat