WandaVision: Seriál bude to nejdivnější, co zatím Marvel nabídl, tvrdí Paul Bettany

No to bude zajímavé.

Jedním z marvelovských seriálů, které budou k dispozici na streamovací službě Disney+ bude také WandaVision. Jeho hlavními hrdiny budou Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany), ale těšit se můžeme třeba na Randalla Parka (Jimmy Woo), Kat Dennings (Darcy Lewis) nebo nováčka Kathryn Hahn.

A podle toho, co bylo k vidění na akci D23 bude seriál kombinací marvelovské epičnosti a sitcomů z šedesátých let minulého století. Ano, čtete dobře. Přijde vám to jako zvláštní spojení? Ano, bude to divné, potvrdil to i Paul Bettany:

"Určitě to bude zatím to nejpodivnější z marvelovských výtvorů. Je to super avantgardní a divné. Nemyslím si, že někdo z nás [Elizabeth a Paul] očekával, že se to vydá - pokud to bude pokračovat - tímto směrem. Jsem opravdu nadšený, scénáře jsou neuvěřitelné. Bude skvělé se ponořit hlouběji do těchto věcí."

Očividně můžeme očekávat něco, co jsme zatím v Marvelovském filmovém universu neměli možnost vidět. Jestli je to dobře nebo špatně, to se dozvíme na jaře roku 2021, kdy bude mít seriál premiéru.

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat