Všimli jste si ve Spider-Man: Daleko od domova postavy z Daredevila? A začalo natáčení Suicide Squad

Komiksové střípky.

Spider-Man: Daleko od domova (2019) je minimálně na nějakou dobou posledním filmem se Spider-Manem, který bude součástí Marvelovského filmového universa. Tím pádem jsme se v něm dočkali některých postav z ostatních marvelovek (Happy Hogan, Nick Fury nebo Maria Hill) a odkazů na další marvelovské projekty.

Tak trochu překvapivě se ve filmu objevila také postava, která byla k vidění v seriálu Daredevil (a také Punisher a některých marvelovských filmech). Konkrétně je řeč o moderátorovi jménem Pat Kiernan, který v Daredevilovi i Spider-Manovi "ztvárnil" sám sebe.
Did anyone else catch this? Noticed on my rewatch last night. from r/marvelstudios
Poté, co byl James Gunn (jen na chvíli) vyhozen od Marvelu, po něm sáhlo DC a požádalo ho o napsání scénáře k Suicide Squad (premiéra 5. srpna 2021). Později ho pak společnost přesvědčila i k režii.

Ale nebylo jasné, kdy se začne natáčet. Teď už to jasné je, kamery se rozjely. Tak doufejme, že Gunn natočí Suicide Squad, po které fandové toužili v případě prvního filmu z roku 2016. Ten očekávaní nenaplnil. Gunn je ale šikula a nabídne mix starých známých postav i nováčků, což zní samo o sobě zajímavě. Škoda tedy, že si na film budeme muset počkat ještě skoro dva roky.

James Gunn mimochodem nabídl fotku s obsazením filmu:


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat