Tom Hiddleston během natáčení Avengers požádal Chrise Hemswortha, aby mu dal skutečné pěstí

Proč?

Ve filmovém světě mají Thor (Chris Hemsworth) a Loki (Tom Hiddleston) velmi komplikovaný vztah, který několikrát vyústil v to, že se dostali do sporu. To znamenalo, že párkrát poměřili síly tváří v tvář a Tom Hiddleston prozradil, že během natáčení prvních Avengers (2012) Chrise požádal, aby rány jen nenaznačoval, ale dal mu skutečné pěstí:

"... v Avengers 1 je scéna, v prvním filmu Avengers, kde Thor musí udeřit Lokiho do obličeje a v dané scéně jsem měl rohy, které váží zhruba 14 kilo a nedařilo se mi docílit toho, aby naznačovaná rána vypadala uvěřitelně. Tak jsem Chrisovi řekl, že si myslím, že by mě měl skutečně praštit do obličeje."

Tomovi se musí nechat, že má odvahu. Dobrovolně schytat ránu od hory svalů jakou je Chris, to chce "koule". Ale očividně představitel Loki zvládne trošku bolesti, pokud to pak bude ve filmu vypadat dobře. Nicméně Tom dodal, že to byl špatný nápad:

"Byl to děsný nápad, skácel jsem se k zemi."

Herectví prostě není jen sranda a zábava, ale občas je to těžká dřina a člověk u ní "potí krev" nebo musí snést ránu od stokilového kolegy.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat