A dost, řekl Sean Bean, odmítá filmy a seriály, ve kterých jeho postava zemře

 A není se čemu divit.

Sean Bean má pech, ve spouště filmů a seriálů jeho postava zemřela. A bylo jich tolik, že si z toho fandové postupem času začali dělat legraci. Zdá se, že Sean už toho má tak trochu dost, protože vyšlo najevo, že odmítá role, které končí smrtí jeho hrdiny:

"Odmítám některé role. Řekl jsem, 'Oni vědí, že má postava zemře, pokud v tom jsem!' Musím toho nechat a začít přežívat, protože jinak by to bylo trošku předvídatelné."

Je to vcelku pochopitelné, že Sean už nechce ve filmech/seriálech umírat, přece jen, došlo k tomu už více než 20, jen pro příklad ve Hře o trůny nebo v Pánovi prstenů. A Sean by očividně rád hrál spíše v projektech, ve kterých jeho postava neskončí s useknutou hlavou nebo nějakým podobně nepříjemným způsobem.

A zdá se, že to hercovi vychází, protože od smrti v seriálu The Frankenstein Chronicles v roce 2015 v žádném dalším projektu jeho postava nezemřela, takže se Seanovo přání plní už docela dlouho a dá se tušit, že by nerad, aby se na tom něco změnilo. Pokud za ním tedy přijdou tvůrci s nabídkou práce, ve které to s jeho hrdinou nedopadne dobře, asi moc dobře nepořídí.


Zdroj: The Sun
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat