Fotka z natáčení marvelovky Eternals ukazuje blond Angelinu Jolie. A co chybí v traileru na Infinity ságu?

Komiksové střípky.

Avengers minimálně nějakou dobu nedostanou další film, ale není třeba se bát toho, že by se v blízké budoucnosti neobjevila velkolepá marvelovská týmovka. Chystá se film Eternals, ve kterém se můžeme těšit na skvělé obsazení, včetně Angeliny Jolie.

Právě ta je k vidění na fotce z natáčení a je zřejmé, že Angelina bude mít v roli bojovnice Theny jinou vizáž, než jsme u herečky zvyklí. Na fotce je k vidění s blond přelivem. Kromě toho si můžete všimnout, že stojí ve vodě a zřejmě rozprašuje popel. Koho? To zatím nevíme.

Film bude mít premiéru 5. listopadu 2020.


Na letošním Comic-Conu v San Diegu byl k vidění trailer na kolekci marvelovských filmů z takzvané Infinity ságy, která zahrnuje 23 filmů. A zmíněné video aktuálně koluje po internetu, ale jak si pozorní fandové všimli, trailer obsahuje loga 22 dvou filmů, jedno chybí. A pokud tipujete, že jde o logo ke Spider-Man: Daleko od domova (2019), u kterého se chvíli mluvilo o tom, že nebude součástí Infinity ságy (ale nakonec je), tak se mýlíte, v upoutávce není logo jednoho z největších marvelovských hitů a to Black Panthera (2018). Proč? To není jasné.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat