Smlouva Disneyho a Sony prý dovoluje propojit marvelovky i s Venomem nebo třeba Sinister Six

Hlavně, že v tom není zmatek.

Nějakou dobu to vypadalo, že se Spider-Man oddělí od Marvelovského filmového universa a bude působit jen ve světě stvořeném Sony. Pak se ale Sony a Disney dohodly a uzavřely novou smlouvu. I třetí film Spider-Man (premiéra 15. 7. 20121) tak vznikne ve spolupráci Marvelu a Sony a Spider-Man se má objevit ještě v jedné další marvelovce.

Mluví se ale o tom, že by právě třetí Spider-Man a zatím neprozrazený film měly posloužit jako rozlučka s Pavoučím mužem, pokud jde o Marvelovské filmové universum.

Je tak trochu překvapením to, že by údajně smlouva měla Sony a Marvelu umožnit víc provázet své komiksové světy. Šušká se o tom, že by měla dovolit propojit Marvelovské filmové universum i s dalšími filmy ze světa Spider-Mana.

To znamená, že by projekty jako Venom 2, Sinister Six nebo sólovky Madame Web, Black Cat a Silver Sable mohly být součástí Marvelovského filmového universa stejně jako sólovky Spider-Mana.

Situace kolem filmů Sony inspirovaných marvelovskými komiksy byla v minulosti dost zmatená. U Venoma se tvrdilo, že je součástí Marvelovského filmového universa, pak to bylo popřeno, pak zase naznačeno... upřímně, těžko říct, jak to je. Ale pokud jsou zprávy o detailech nové smlouvy pravdivé, pak u budoucích filmů to bude jasné. Jasné naopak není to, kolika projektů nebo jak dlouhé doby se tahle provázanost obou světů týká...

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat