Marvel možná zruší své televizní oddělení

Proč?

Marvel slaví velké úspěch na filmovém poli, ale není na tom špatně, ani pokud jde o seriály. Ne všechny bodují, tak jak si asi společnost představila, ale má na kontě pár hitů. Proto je docela překvapením informace, že Marvel údajně zvažuje o tom, že své televizní odnoži Marvel Television "sebere" hromadu plánových seriálů a nakonec ji možná i úplně zruší.

Zdá se totiž, že se o většinu seriálových projektů nebude starat Marvel Television, ale její bratříček Marvel Studios, který zatím dohlíží na filmy. Důvod je prostý, jak víme, Marvel nabízí provázené universum, jehož součástí jsou filmy i seriály a chce, aby jejich příběhové linky fungovaly jako jeden celek a tím pádem bude praktičtější, pokud na vše bude dohlížet jedna společnost.

Kromě toho má Marvel Television na kontě několik ne úplně povedených projektů (asi nejvíce kritiky se dočkali Inhumans), takže není divu, že šéf Marvel Studios Kevin Feige chce mít pod "palcem" i seriály. Navíc, když ty, které vznikají pro streamovací službu Disney+ budou mít údajně rozpočty 100 až 150 milionů dolarů. A pokud by se z některého z nich vyklubal propadák, asi by to Marvel hodně bolelo.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat